Tingsryd: Två män räddade efter båtolycka

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 63 in /customers/8/1/b/nyhetsbilden.org/httpd.www/hem/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 183 Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 63 in /customers/8/1/b/nyhetsbilden.org/httpd.www/hem/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 183 Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 63 in /customers/8/1/b/nyhetsbilden.org/httpd.www/hem/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 183

Ett sällskap om tre båtar gav vid 15-tiden på fredagseftermiddagen iväg sig ut på sjön Åsnen vid Sirkön. På fredagskvällen hade inte en av båtarna med två personer kommit tillbaka. Då ringde man efter hjälp. Hjälp kom i form av Sjöräddningssällskapet Kronoberg, Polis, Räddningstjänst, Ambulans och även Polishelikoptern från Göteborg deltog i sökandet och kunde efter en stunds letande hitta båten upp och ner med dem båda männen hållandes på båten. Männen hade legat i vattnet i omkring sex timmar. Sjöräddningssällskapet transporterade dem nedkylda männen och bogserade även in båten till land.