Tingsryd: Polisinsats efter anmälan om människorov

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 63 in /customers/8/1/b/nyhetsbilden.org/httpd.www/hem/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 183 Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 63 in /customers/8/1/b/nyhetsbilden.org/httpd.www/hem/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 183 Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 63 in /customers/8/1/b/nyhetsbilden.org/httpd.www/hem/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 183

Uppdatering: Två män i 20-års åldern som kan misstänkas vara inblandade i nedanstående ärende har anträffats strax norr om Ryds samhälle av polisen vid 13-tiden. De båda männen är frihetsberövade misstänkta för medhjälp till människorov och transporteras till polisen i Kalmar för förhör och fortsatt utredning.

Under natten till söndagen har en man i tjugoårsåldern mot sin vilja tvingats med i ett fordon i Kalmar. Anmälan om människorov är upprättad i Kalmar. Det misstänkta  fordonet har vid 05-tiden på söndagen lokaliserats till Kronobergs län.

Vid 10-tiden anträffades det aktuella fordonet i samhället Ryd i Tingsryds kommun i södra Småland. En större polisinsats koncentrerades till samhället. Strax innan klockan 11 fick polisen kontakt med den yngling som är målsägande i ärendet.Han befann sig gående på en gata i Ryd. Han är oskadd och förd till förhör i Växjö.

Nu spanar Polisen runt samhället Ryd efter tre misstänkta män. De misstänkta är i 20-års åldern och mörkt klädda. Polisen är intresserade av tips om iakttagelser runt Ryd. Tips lämnas via telefon 114 14.

En man i 20-års åldern är anhållen i sin frånvaro misstänkt för människorov i Kalmar och efterlyst av Kalmarpolisen. Denna mannen är en av de misstänkta som söks runt Ryd.
Polisen utesluter inte att någon av de inblandade kan vara beväpnad.
Kronobergspolisen spanar efter de tre misstänkta tillsammans med Kalmarpolisen, piketen från Skåne samt Helikopter.