Växjö: Kvinna bortförd

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 63 in /customers/8/1/b/nyhetsbilden.org/httpd.www/hem/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 183 Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 63 in /customers/8/1/b/nyhetsbilden.org/httpd.www/hem/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 183 Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 63 in /customers/8/1/b/nyhetsbilden.org/httpd.www/hem/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 183

Under onsdagsmorgonen anmäldes att en kvinna mot sin vilja tvingats in en personbil i Växjö och transporterats bort från platsen.
Det var strax efter klockan nio på onsdagsmorgonen som Polis larmades till räddningstjänstens övningsplats i Bergunda strax söder om Växjö. Till denna plats hade en kvinna kommit springande genom skogen och sökt hjälp hos allmänheten.
Kvinnan som är i 20-årsåldern berättade att hon tvingats in i en personbil av flera okända personer och transporterats ut i Bergundaskogen söder om Växjö. Kvinnan har utsatts för våld och är förd till sjukhus för vård av sina skador. Polisen vill f n inte kommentera vilka skador kvinnan har.
Polisen har rubricerat händelsen f n som människorov. Polisen har en pågående insats som pågår med anledning av händelsen.
Ingen person har f n gripits som misstänkt för brottet och Polisens utredare kan inte kommentera vad som kan vara bakgrund till händelsen.