Växjö: En person död i trafikolycka

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 63 in /customers/8/1/b/nyhetsbilden.org/httpd.www/hem/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 183 Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 63 in /customers/8/1/b/nyhetsbilden.org/httpd.www/hem/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 183 Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 63 in /customers/8/1/b/nyhetsbilden.org/httpd.www/hem/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 183

Polis, räddningstjänst och ambulands larmades idag vid ca 09.20 till en trafikolycka mellan personbil och buss på riksväg 31.01, ca 1 km öster om korsningen med riksväg 23/27, ca 2 mil nordost om Växjö.
Enligt de första uppgifterna från olycksplatsen har personbilen frontalkrockat med bussen efter att personbilen kommit över på fel vägbana. Föraren i personbil har avlidit vid olyckan. Den avlidna personen är inte identidierad. Personbilsföraren var ensam i bilen vid olyckstillfället.
I bussen som körde linjetrafik för länstrafiken, linje 331, fanns ca 20 passagerare. 6 av passagerarna har förts med ambulans till centrallasarettet i Växjö. Övriga passagerare i bussen har tagits om hand av landstingets personal för krishantering.