Växjö: Dödsolycka

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 63 in /customers/8/1/b/nyhetsbilden.org/httpd.www/hem/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 183 Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 63 in /customers/8/1/b/nyhetsbilden.org/httpd.www/hem/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 183 Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 63 in /customers/8/1/b/nyhetsbilden.org/httpd.www/hem/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 183

En man i 20 års åldern avled i samband med en singelolycka mellan Tjureda och Åby utanför Rottne på fredagskvällen. Den andra mannen som var inblandad i olyckan vårdas på sjukhuset i Växjö med allvarliga skador uppger polisen i natt. 

22 thoughts on “Växjö: Dödsolycka

 1. Vadå ta bort en del bilder?

  Vad jag kan se så är det absolut ingenting som kan verka stötande för varken familj eller vänner. Har man sökt sig till en nyhetsida, vill man antagligen också kolla på bilderna.

  Eller jag vet inte? Hur kom ni in på denna siten? Inte var det väl för att spela spel.

  Nej jag tycker att Carl har gjort så gott han kunnat, han gör ju inte mer än sitt jobb, eller hur? Och vad är det vi kan se? Inte mkt alls. Eller hur?

 2. Man ser ingenting men man kan ju ana vem det är, och vad hade denna Carl på platsen att göra på överhuvudtaget?

  Fruktansvärt,

 3. Gnäll!!
  Du som kommenterar med signum Gnäll, har du någon anledning av skriva spydiga kommentarer. Tänk lite före…

 4. Förstår inte varför ni gnäller på bilderna…
  När ni ville att smp skulle gå ut med hans namn.
  Det är väl en nyhetsbildsida? eller?
  Det är hans jobb.

 5. TILL EDDAN!!

  EN NYHETSBILDSIDA HAR EN UTBILDAD JOURNALIST SOM ARBETAR DÄR. DEN HAR UTBILDNING I MÄNNISKOSYN, ETIK,SAMT VET GENOM SIN ERFARENHET VILKA TILLFÄLLEN, MAN KANSKE SKA LIGGA LITE LÅGT. DEN SOM DRIVER DENNA SIDAN ÄR EN TONÅRING!!!!!!!

 6. @lena

  Om du nu stör dig på det så behöver du inte besöka min hemsida, ingen har tvingat dig. Nyhetsbilden.org är ingen nyhetssida, det är mitt bildgalleri för kunder men även för privatpersoner. Jag är en frilansfotograf ingen Journalist. Kvittar väl om jag är tonåring eller inte.

 7. Lena:
  Jag tycker det är du som ska tänka efter innan du skriver.

  Först skriver du en spydig kommentar till Carl och frågar vart han är anställd?! Sen så hoppar du på annat folk och ber dom tänka efter före dom skriver. Sen blir det VM i CapsLock i 3dje inlägget. Snacka om att kasta sten i glashus.

  Om du inte förstår vad Carl jobbar med förstår jag inte heller vad du gör på denna sida om du inte tycker om nyheter. En normal funtad människa förstår väl ändå ganska snabbt vad Carl arbetar med?

  Jag antar att du skickar sådana här kommentarer till Aftonbladet, Expressen, DN, Metro och alla andra medier som skriver och publicerar bilder ifrån dödsolyckor dagligen?.

  Mvh.
  Daniel Svensson.
  Frilansfotograf. (över 23 år om det nu kvittar?)

 8. Kunde inte sagt det mycket bättre själv Daniel.

  Även då allting är väldigt tragiskt, så har Carl gjort precis som han brukar. Ta foton på nyhetsbilder.

  Sluta lipa Lena och inse att det faktiskt finns allmänintresse i allt, och man gottar sig inte i det utan folk är faktiskt nyfikna också.

  Hur skulle annars alla tidningar överleva?

 9. Hejsan!

  Vad är det folk inte förstår, eller har respekt för.?

  Carl, som ni utrycker det bara gör “sitt jobb” borde väll ha så mkt inanför pannbenet att han kan göra sitt jobb lika bra och ta bort denna video när dem närmsta anhöriga ber om detta.

  Så hade en skicklig, kalla det fotograf journalist eller vad fan ni vill gjort..

  Vad heter Företaget du driver, samt Org. Nummer?

 10. Den här diskussionen tycker jag är väldigt tråkig. Jag förstår att dom anhöriga reagerar. Man kan respektera bilder men inte en film på den omkommne när han bärs bort. sätt er in i deras situation.

 11. Cina.

  När Carl filmade detta visste han givetvis inte att det var någon som skulle dö.

  För när personen på båren bars bort, så levde faktiskt denne.

  Och vem säger att det är just den omkomne som bärs bort?

  Ge er för fan!

  Och vad ska du med Carls org nummer till? Johan rask?

 12. Peter!

  Spelar det nån roll om han levde eller inte? Men om du läser överst på
  denna sida står det “dödsolycka”
  Ge dej för fan själv, Carl kan väl svara själv eller är du hans pappa?
  Tänker på hans egen ålder.

Comments are closed.